Home / Indian Music Chart / Avunu Valliddaru Ista Paddaru! – https://songdownloadmp3free.com
Intialainen elokuva

Avunu Valliddaru Ista Paddaru
Ohjannut Vamsy
Tuottanut Vallurapalli Ramesh Babu
Käsikirjoittaja Vamsy
Tarina Gooduru Viswanatha Sastry
Pääosissa Raviteja
Kalyani
Prasanna
Krishna Bhagavan
Kertonut Sankaramanchi Parthasarathi
Musiikki Chakri
Julkaisupäivä 2. elokuuta 2002
Maa Intia
Kieli Telugu

Avunu, Valliddaru Ishta Paddaru! ( kääntää Kyllä, he molemmat pitävät toisistaan ! ) on intialainen telugu-kielinen romanttinen draamaelokuva vuonna 2002, jonka on kirjoittanut ja ohjannut Vamsy. Se voitti monia palkintoja, mukaan lukien Andhra Pradeshin osavaltion Nandi-palkinnon. Elokuvan musiikin on säveltänyt Chakri.

Juoni

Morampudi Anil Kumar ( Ravi Teja ) on hyvin koulutettu mutta työtön nuori, joka tulee kaupunkiin etsimään työtä. Sadan haastattelun jälkeen työnantaja tarjoaa hänelle yövartijan työpaikan, joka on vaikuttunut Anilin rehellisyydestä ja ihmisarvosta. Anil alkaa etsiä huonetta läheisessä siirtomaa-alueella. Satyanandam ( Jeeva ) jää siirtomaa-alueelle ja huolehtii Amerikassa asuvan ystävänsä talosta keräten hänelle vuokraa. Swathi ( Kalyani ) asuu tuossa talossa ja työskentelee ohjelmistoyrityksessä. Satyanandam on kiinnostunut keräämään toisen vuokran itselleen ja tarjoaa talon Anilille sillä ehdolla, että hän voi siellä ola bootless päivällä ilman Swathin tietämystä. Anil suostuu ja muuttaa taloon. Anil on vaikuttunut siitä, miten huone on sisustettu ja taitavasti järjestetty, ja ymmärtää, että siellä yöpyvällä naisella on erittäin hyvä maku.

Siirtomaa on täynnä koomisia hahmoja, jotka ovat hyvin tyypillisiä Vamsyn elokuville. Satyanandam on petturi, joka yrittää ansaita rahaa sillä, mitä ikinä osaa. Hänen hullu vävynsä ( Krishna Bhagavan ) aiheuttaa jatkuvasti ongelmia hänelle ja muille siirtomaa-alueella. Pesijä ( Mallikarjuna Rao ) myy hulluja ideoitaan ihmisille. Potti Raju ( Kondavalasa Lakshmana Rao ) yrittää jatkuvasti yrittää perustaa oman yrityksen, mutta päätyy aina tappiolle. Näiden hahmojen vuorovaikutus keskenään ja syntyvät humoristiset tilanteet muodostavat selkärangan elokuvan tarinalle. Kuukauden kuluttua Anil rikkoo vahingossa Swathin posliiniesineen huoneessa ja kirjoittaa kirjeensä anteeksi virheestään. Swathi törmää kirjeeseen ja saa tietää, että joku muu on asunut hänen huoneessaan ilman hänen tietämystään. Mutta hän pitää Anilin rehellisyydestä ja antaa hänen jäädä taloonsa, kun hän ei ole siellä. Molemmat jatkavat kommunikointia kirjeiden kautta ja niistä tulee hyviä ystäviä, jotka rakastuvat vähitellen näkemättä toisiaan. Anil ja Swathi tapaavat myös ravintolassa, kun hän vahingossa syyttää häntä kukkaronsa varastamisesta. Heistä tulee vihollisia, mutta heistä tulee hyviä ystäviä tietämättä, että he ovat myös kämppisiä. Eräänä päivänä Anil tietää, että ystävä, jonka hän on tavannut ulkona, ei ole kukaan muu kuin hänen oma kämppäkaverinsa Swathi, mutta ei paljasta tätä hänelle, koska hän haluaa yllättää hänet avioliiton aikaan. Anath, Swathin toimistopäällikön veli, pitää hänestä mieleen ja lähettää isänsä kylään adoptoitujen vanhempiensa luo. Swathin köyhät vanhemmat ilmaisevat kiinnostuksensa, koska se auttaisi heitä saamaan kaksi nuorempaa tytärtään naimisiin. Swathi on kunnossa, koska hän haluaa auttaa isäänsä, joka adoptoi hänet ja kasvatti hänet köyhyydestään huolimatta, mutta hän ei voi päästää irti rakkaudestaan ​​Anilia kohtaan. Hän ilmaisee dilemmansa Anilille ystävänä, ilman mitään tietoa siitä, että hän on todella rakastunut häneen. Anil tajuaa, että Swathin perhe hyötyisi hänen avioliitostaan ​​Anandin kanssa. Hän jättää huoneeseen kirjeen, jossa kerrotaan, että hän hylkää Swathin ja menee rikkaan tytön perään. Ystävänä hän lohduttaa Swathia ja vakuuttaa hänet menemään naimisiin Anandin kanssa. Swathi kuitenkin tuntee lopulta totuuden Anilin ystävän välityksellä ja he yhdistyvät.

Heittää

 • Ravi Teja hahmona Anil
 • Kalyani hahmona Swathi
 • Prasanna hahmona Anand
 • Kota Srinivasa Rao Anandin isänä
 • Banerjee Anandin veljeksi
 • Mallikarjuna Rao Nookarajuna
 • M. S. Narayana NV Subba Rao -nimellä Gali Dumaram
 • Tanikella Bharani Anilin äidin setänä
 • Surya Swathin isänä
 • Jaya Prakash Reddy konstaapelina
 • Krishna Bhagavan Chittibabuna
 • Kondavalasa Lakshmana Rao Pottirajuna
 • Siva Reddy Anilin ystävänä
 • Preeti Nigam Nookarajun vaimona
 • Jeeva
 • PAUNAA. Sriram

Ääniraita

Laulu Laulaja Sanoittaja
“Vennello Hai Hai” Chakri
“Raa Rammani” SP Balasubrahmanyam, Kousalya
“Naalo Nenu” Sandeep, Kousalya
“Pogadamaaku Athigaa” SP Balasubrahmanyam, Kousalya
“Sitakoka Chilukaa” Chakri, Kousalya
“Ennenno Varnaalu” SP Balasubrahmanyam, Kousalya
“Madi Ninduga Manchitanam” SP Balasubrahmanyam, Kousalya
“Yemi Ee Bhaagyamo” Kousalya
“Nuziveedu Soniaa” Ravi Varma

Palkinnot

Nandi-palkinnot
 • Paras näyttelijä – Kalyani
 • Paras pukusuunnittelija – Ganapathi

Viitteet